Christian Broddeck


Innan Christian skolade om sig till Certified Business Master comunication practitioner har han en bakgrund som friskvårdsterapeut, personlig tränare och massör. Han har hjälpt landslags spelare, sammarbetat med specialist läkare och  jobbat inom rehabilitering med neurologiskt skadade personer  

 

Christian har en förmåga att motivera och uppmuntra individer att förverkliga sin fulla potential. En erfaren peak performance coach  med kunskap  och passion som  inspirera individer, grupper/lag att våga gå utanför sin trygghetszon och tro på sig själv.

Hans starka förmåga att utveckla och leverar topp prestationstillstånd genom sin utmärkta kommunikationsförmåga i både skrift och tal skapar en bred plattform av resurser för individer  att bygga sin framgång på. 


UTBILDNINGAR


Gothia Akademi

Certified NLP Master Practitioner and NLP Coach (INLPT) 2013-2014


Gothia Akademi

ICF Coach and NLP Practitioner (INLPT) 2012-2013


Personal Training School Stockholm

Personal Training  2005-2006SPECIALITETER

Peak performance

Individuel Coaching

Team coaching

Målbilder 

Kostrådgivning 

Personlig träning,

Terapeut stretching  


UTBILDNINGAR


Gothia Akademi

INLPTA Certified Business Communication Practitioner


Gothia Akademi

Professional Certified Coach 2015-2015


Högskolan Halmstad

Bachelor's in Human Resource Management

1999- 2002


Kristina Broddeck


Kristina är i grunden utbildad inom HR. Hon är vårt språkrör utåt med sina internationella kontakter. Under sina år i London jobbade hon för bokförlaget Pearson Education som Försäljningskoordinator och Event Organiser. Dom senaste 12 åren har hon jobbat internationellt med rekrytering och headhunting av seniora tjänster inom IT, Telekom, FMCG, och Hälsa.

Kristina är även utbildad ICF Coach och Certifierad Business Communication Practitioner.